Јапански Датум

Јапански Датум
Пребаци
平成一二三
昭和四五六
正大七八九
治明十元年
12345
67890

Резултат

Грегориански календар

Други календари - 1998 

Исламски Датум - AH 1419
Исламски Датум - 1998
Бенгалски Датум - 1998
Бурмански Датум - 1998
Хебрејски Датум - JE 5758