Непалски Датум

Непалски Датум
Пребаци
१२३४५
६७८९०
12345
67890

Резултат

Грегориански календар

Други календари - 1997 

Исламски Датум - AH 1418
Исламски Датум - 1997
Бенгалски Датум - 1997
Бурмански Датум - 1997
Хебрејски Датум - JE 5757