Непалски Датум

Непалски Датум
Пребаци
१२३४५
६७८९०
12345
67890

Резултат

Грегориански календар

Други календари - 1984 

Исламски Датум - AH 1404
Исламски Датум - 1984
Бенгалски Датум - 1984
Бурмански Датум - 1984
Хебрејски Датум - JE 5744