Јапански Датум

Јапански Датум
Пребаци
平成一二三
昭和四五六
正大七八九
治明十元年
12345
67890

Резултат

Грегориански календар

Други календари - 1965 

Исламски Датум - AH 1384
Исламски Датум - AH 1385
Исламски Датум - 1965
Бурмански Датум - 1965
Хебрејски Датум - JE 5725