Јапански Датум

Јапански (Шова)
Пребаци
平成一二三
昭和四五六
正大七八九
治明十元年
12345
67890

Резултат

Грегоријански (Хришћански) [AD]

Други календари - 1972 

Бангладешки Календар
Тајвански (Мингуо) - подврста
Непалски (Бикрам Самват) [BS]
Таландски (Будистички) [BE]