Јапански Датум

Јапански Датум
Пребаци
平成一二三
昭和四五六
正大七八九
治明十元年
12345
67890

Резултат

Грегориански календар

Други календари - 1940 

Исламски Датум - AH 1359
Исламски Датум - 1940
Хебрејски Датум - JE 5700
Хебрејски Датум - JE 5700
Ирански Датум - SH 1319