Јапански Датум

Јапански (Шова)
Пребаци
平成一二三
昭和四五六
正大七八九
治明十元年
12345
67890

Резултат

Грегоријански (Хришћански) [AD]

Други календари - 1936 

Исламски Лунарни (Хиџра) [AH]
Ирански соларни [SH]
Непалски (Бикрам Самват) [BS]
Таландски (Будистички) [BE]