Јапански Датум

Јапански (Хеисеи) - подврста
Пребаци
平成一二三
昭和四五六
正大七八九
治明十元年
12345
67890

Резултат

Грегоријански (Хришћански) [AD]

Други календари - 1998 

Грегоријанске године у Арапске
Хебрејски (Јеврејски) [JE] - подврста
Тајвански (Мингуо)
Непалски (Бикрам Самват) [BS]
Таландски (Будистички) [BE]