Јапански Датум

Јапански (Хеисеи)
Пребаци
平成一二三
昭和四五六
正大七八九
治明十元年
12345
67890

Резултат

Грегоријански (Хришћански) [AD]

Други календари - 1993 

Грегоријанске године у Арапске
Мијанмарски (Бурмански)
Ирански соларни [SH]
Тајвански (Мингуо) - подврста
Непалски (Бикрам Самват) [BS]